procesul miliardarului Beny Steinmetz2022-09-07T14:28:08+03:00

Project Description

Investigatii Context 30 august 2022

Procesul miliardarului Beny Steinmetz

Miliardarul israelian Beny Steinmetz a contestat condamnarea istorică pentru dare de mită pronunțată la Geneva, la începutul anului trecut. Judecătorii elvețieni au început la finalul lunii august 2022 judecarea apelului.

Steinmetz, în vârstă de 66 de ani, a fost condamnat definitiv și în România, iar una dintre companiile sale a dat în judecată guvernul pentru proiectul minier de la Roșia Montană.

Episoade

Beny Steinmetz pierde recursul din Elveția împotriva condamnării pentru dare de mită. Promite că va duce cazul la Curtea Supremă

featured, Procesul lui Beny Steinmetz, Update Investigații|05 apr., 2023|

Magnatul minier Beny Steinmetz a pierdut recursul împotriva unei condamnări pentru luare de mită, după ce justiția de la Geneva a declarat marți că este responsabil pentru plăți corupte de milioane de dolari pe care le-a făcut pentru a obține unul dintre cele mai mari zăcăminte de minereu de fier din lume.

Citește mai mult

Miliardarul Steinmetz a dat în judecată OCCRP și RISE Project România și cere ștergerea și cenzurarea investigațiilor care îl privesc

featured, Procesul lui Beny Steinmetz, Update Investigații|03 mart., 2023|

Miliardarul Benyamin Steinmetz cere în instanță ștergerea investigațiilor publicate de OCCRP și RISE Project și vrea ca jurnaliștilor să le fie interzis să publice pe viitor alte articole care fac referire la persoana sa.

Citește mai mult

Pe aceeasi tema

Corupție și Crimă Organizată Globală: Ce îi face pe criminalii ruși să lupte alături de Wagner în Ucraina, șef de poliție din Bosnia și Herțegovina condamnat după ce a amenințat o jurnalistă că îi va tăia gâtul

featured, Update Investigații|26 mai, 2023|

Context.ro a selectat cele mai importante investigații jurnalistice publicate în ultimele săptămâni de către centrele de jurnalism de investigație afiliate rețelei internaționale The Organized Crime and Reporting Project (OCCRP).

Citește mai mult

Şefa Autorităţii pentru Protecţia Datelor, parteneră de afaceri cu omul cheie din schema circuitului de golf fantomă de la Sibiu

terenul de golf, Update Investigații|22 mai, 2023|

Gianina Ancuţa Opre, impusă de PSD la şefia Autorităţii pentru Protecţia Datelor încă din 2013, a fost acționara unei companii implicate într-un dosar penal. Firma era condusă de partenerul ei de afaceri, Sergiu Grigoriu, acuzat în acest caz de evaziune.

Citește mai mult

Dă-ne un pont/ Send Us a Tip

Go to Top