Rețeaua minciunilor, episodul 3. Dialog cu Mădălina Voinea, trainer în combaterea dezinformării

20 feb., 2024

#Podcast, episodul 3 din serialul #RețeauaMinciunilor. Invitată: Mădălina Voinea de la Expert Forum, trainer în combaterea dezinformării.

Mădălina a vorbit despre influencerii dezinformării, de ce se informează tinerii de pe rețelele de socializare, lipsa de proactivitate a autorităților în combaterea dezinformării și despre alfabetizarea populației raportată la propagandă.

Nu uita să te abonezi la newsletterul Context, ca să fii la curent cu ultimele noastre anchete și investigații jurnalistice: https://context.ro/newsletter/


#RețeauaMinciunilor, episodul 3, pe scurt:

Despre autor: Iulia Stanoiu

Avatar of Iulia Stanoiu
Iulia Stănoiu este jurnalist de investigații al CONTEXT. Înainte, a făcut parte, timp de șapte ani, din echipa radioului din orașul natal, ca prezentator și reporter și a activat vreme de patru ani în presa scrisă. În 2023, a primit Premiul I la Gala Superscrieri, la categoria Debut Jurnalistic, pentru seria de investigații “Președinte de județ”. Iulia face parte din proiectul Rețeaua Minciunilor (Firehose of Falsehood) – o echipă de jurnaliști de investigație din 13 țări din Europa Centrală și de Est, afiliată OCCRP, care investighează rețelele care diseminează online dezinformarea, propaganda pro-rusă și conspirațiile. Iulia a contribuit și la investigația internațională Shadow Diplomats, coordonată de International Consortium of Investigative Journalists.

Leave A Comment

Pe aceeasi tema

Pe aceeasi tema