„Dacă Mike Tyson ar pretinde că este femeie, ar trebui să-l lăsăm să boxeze în categoria de femei?” Despre extremism și influența Rusiei în UE, cu 5 eurodeputați

01 mai, 2024

De la dreapta la stânga, în ordinea ideologică a numerelor de pe tricou, patru europarlamentari români și un italian din grupul naționalist și anti-european răspund unui chestionar formulat de PressOne.

Cum văd extremismul și cine sunt, pentru ei, „adevărații extremiști”? Care sunt cele mai mari amenințări la adresa cetățenilor europeni și cum poate fi contracarată influența Rusiei în Europa?

Au răspuns Cristian Terheș, cunoscut pentru derapajele sale și convingerile conspiraționiste, Marco Campomenosi, coleg în legislativul comunitar cu oamenii lui Marine Le Pen, Siegfried Mureșan, de la Popularii Europeni, Dacian Cioloș, din partea grupului Renew și independentul Nicu Ștefănuță, cunoscut pentru luările de poziție care fac apel la incluziune.

 • Citește articolul complet pe PressOne

Despre autor: PressOne

Avatar of PressOne

2 Comments

 1. Avatar of Daniel
  Daniel 01 mai, 2024 at 20:08 - Reply

  Acest articol nu este jurnalism, este punerea spațiului editorial la dispoziția celor întrebați (că intervievați nu se poate spune) fără a oferi CONTEXT. Este exact ce își dorește un politician ca Terheș, pe care văd, cu tristețe, că nimeni nu este capabil să îl intervieveze în mod real și să contracareze conspirațiile și minciunile pe care le spune. La fel și în cazul Simion și Șoșoacă. Și apoi ne mirăm că extremismul ia avânt. Normal, profită de temerile și ignoranța oamenilor și de slaba calitate profesională a presei din România. Nu e suficient să fie denumiți extremiști, e nevoie ca în interviuri adevărate, jurnaliști adevărați să fie capabili să le combată ideile cu fapte și argumente. Da, e greu, trebuie să fii pregătit…

 2. Avatar of MFFF
  MFFF 18 mai, 2024 at 12:03 - Reply

  Bai , sunteti niste caraghiosi !
  Exista o singura … ziceti cum vreti … pentru viitorul asa-numitului Proiect European !
  A fost si este ! Dar vreti sa mai fie ?
  TOȚI – 450 – 500 – 550 – aprox. 600 milioane !
  Asta-i Europa !
  O vedeti ?
  Stiti de ce ?
  (hai lasati comentariul sa fie publicat si sa ramana marturie , ca sa stie copiii vostri , ce
  greu va e sa fiti onesti)

Leave A Comment

Pe aceeasi tema

Pe aceeasi tema